2011-11-29 16:17:30
Filed Under: Nathan Kress

Nathans nya film!

Nathans nya film kommer ut i veckan! Grattis Nathan! Vad roligt, ser fram emot att se den!
Den heter "Game of your life"

Fanlala.com intervjuade honom inför den nya filmen!

Gör dig redo iCarly fans. Nathan Kress är huvudrollen i en helt ny film som heter "Game of ditt liv."

Fanlala fick en exklusiv intervju med Nathan, kolla nedan!

Fanlala: Det finns några spel som tema film kommer ut. Den här verkar mer ner till jorden, kan du berätta något om det?

Nathan Kress: Ner till jorden är ett bra sätt att beskriva det! Videospel spela definitivt en viktig roll i miljö och konflikter, men definierar inte handlingen och budskapet. Denna film handlar om att göra val och hedra åtaganden, vilket kan hända i ett antal scenarier. Men lyckligtvis vi råkade använda en inställning som jag är väldigt bekant med!


F: Vad tyckte du om att spela Phillip?

NK: Jag älskar att han är en sådan annan karaktär från allt jag har spelat förut! Han är torr och bokstavliga, och han tar allt till nominella värdet. Det sägs i filmen att Phillip är "ironi utmanas", som definitivt är en korrekt beskrivning! Han tar allting på allvar, som sätter honom i en del obekväma sociala situationer! Dessutom, både Phillip och Donald göra en hel del back-och-tillbaka käbbel, nästan alla som var improviserade! Så det var en riktig stretching upplevelse för mig som skådespelare.


F: Alla roliga historier från fotografering filmen? Favoritscen att skjuta?
NK: Lyckligtvis kastade alla trivdes otroligt bra från början, så vi hade några fantastiska stunder på set. Men många av våra roliga hände medan vi inte filmade.Genast fick vi veta att Adam Cagley (Donald) var upptågsmakare i gruppen. Den som kör skämt skulle vara att vi alltid skulle stjäla folks telefoner, och han är särskilt inriktad Titus (Zach). Så småningom fler människor kom in på det, och det kom till en punkt där alla vid bordet på lunchen skulle passera hans telefon runt så att han aldrig skulle veta var den var! Såvitt favorit scener, var alla dessa improviserade scener skitkul, men några definitivt stack ut. Det finns en som sker vid en stor fest där Donald och Phillip misslyckas på en Kinect spel, och den förvandlas till ett "verkliga livet" Kung-fu bråk. Vi improviserade alla drag, så det var bara en galen och spännande scen att skjuta!


F: Du har två äldre bröder, vilka aktiviteter gör ni gör tillsammans, tillsammans med resten av din familj?
NK: Nu när alla pojkarna blir äldre, det blir svårare och svårare för oss alla att vara tillsammans på samma plats vid samma tidpunkt! Men när det äntligen händer, vi brukar gå på lilla familj semester till fjällen för ett par dagar. Men om det inte finns tillräckligt med tid, vi bara se till att ha stora familj middagar, filmkvällar, etc. När det bara är bröder, vi älskar att gå på konserter, spela videospel eller bara sitta och fånga upp på varandras liv!


F: Har du börjat din semester shopping? Har du några tips?
NK: Inte än! Jag är alltid super sent med det där, och som ett resultat jag har väldigt få tips! Men ett förslag är att göra en liten kupong för tjänster som en gåva, istället för att köpa något. Ett år, det är ganska mycket hela min familj gjorde. Det kan vara en kupong att tvätta en bil, rena rum, eller något annat som du vet skulle vara till hjälp!


F: Vi vet att du är en stor spelare, men för närvarande, vad är din favorit tv-spel?
NK: Lyckligtvis tre av mina favorit franchiseföretag har helt nya spel ute just nu!Battlefield 3, Assassin 's Creed: Revelations, och Call of Duty: Modern Warfare 3 är alla högt upp på min lista. Det har varit en mycket upptagen några veckor för mig gaming-vis!


Du kan kolla in Nathan Kress på NBC: s "Game of Your Life" vädring Lördag 2 december kl 08:00 ET / PT. Vi kan inte vänta!




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: